Автобусни екскурзии

Прага-Братислава-Будапеща
Маршрут: Радомир-Перник–София-Белград–Будапеща–Братислава– Прага

Продължителност: 6 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус

Хранене: BB

Цена от: 399 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

Прага-Братислава-Будапеща-три столици в една екскурзия

Екскурзия с автобус

Дата :25.06.19г.

от 399 лв.
6 дни / 3 нощувки 

Екскурзията е шестдневна и включва  2 нощувки със закуски в Прага и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Прага, Карлови Вари и пивоварната в Пилзен и 1 нощувка в Будапеща. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

ПЪРВИ ДЕН – Отпътуване по маршрут: Радомир-Перник–София-Белград–Будапеща–Братислава– Прага. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН – Сутринта пристигане в Прага. Настаняване в хотела. Обиколка на Прага с екскурзовод: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус, Нове место – Вацлавския площад. възможност за разходка с корабче по р. Вълтава .Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска.  Екскурзия до Карлови Вари и Пилзен (включена в пакетната цена). Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен (по време на посещението ще се запознаете с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 230 чешки крони (цената включва екскурзовод на български език, входен билет и такса резервация); съветваме ви да си предвидите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8ºС.). Вечерта - завръщане в Прага. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска.След закуска отпътуване по маршрут: Прага – Братислава – Будапеща.Пристигане в Братислава столицата на Словакия, разглеждат се :Братиславски Храд, Катедралата Св. Мартин, Старото Кметство. Отпътуване за Будапеща. Възможност за нощна разходка с корабче по Дунав. Нощувка .

ПЕТИ ДЕН – Закуска. След закуска.  Панорамна обиколка на Будапеща: Мостовете на р. Дунав - Ержбетхид, Ланцхид Сечени, Йозефхид, Марджидхид; Бул. Андраши, Площада на Героите с колоната на Милениума и паметниците на най-известните личности от унгарската история; Рибарските Кули, Катедралата Св. Матияш, Паметниците на Св. Ищван и Св.Троица, Двореца, Парламента. Пешеходна разходка по най-красивата улица на Будапеща Ваци. След обяд отпътуване за България.Нощен преход.

ШЕСТИ ДЕН – Пристигане в България окло обяд.

Цената включва :

-2 нощувки със закуски в Прага

-1 нощувка със закуска в Будапеща

-Всички екскурзии по програмата

-Местни екскурзоводи в Прага и Будапеща

-Транспорт с комфортен автобус

-Екскурзия Братислава

-Екскурзовод от България

Цената не включва :

-          Разходка с корабче по Вълтава – 15 евро

-          Разходка с корабче по Дунав – 15 евро

-          Доплащане за единична стая 80,00лв.

-          Доплащане на застраховка до 56г.-6,00лв. над 65г.-12лв.

-          Входове на посещаваните обекти

-          Разходи от личен характер

Намаления :

Деца до 12г. настанени с двама възрастни в стая–10% от пакетната цена на възрастен !

Допълнителна информация:

·         Валута: 1 лев = 13.06 чешки крони

·         Срок и начин на плащане: 30% от цената при записване, останалата сума се заплаща не по-късно от 10 дни преди датата на отпътуване

·         Необходими документи: Лична карта или международен паспорт;  За деца до 18 г.: международен паспорт или лична карта, ако имат такава; нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, Копие от акта за раждане, Копие от страницата със снимката в паспорта

·         Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма

·         Минимален брой за осъществяване на пътуването- 40 туристи;

·         Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване

·         Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата

·         Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на дговора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

·         БОЯНА ТУР  ЕООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност РКК01-5933/15.08.2007г. и Застраховка Отговорност на Туроператора № 1329180440000064 в ЗАД Дженерали валидна от 03.09.18г. до 02.09.19г.