Майски празници 2022

ВЕНЕЦИЯ-ВЕРОНА-ПАДУА-ТОП цена: 375,00лв.-2019г.
Маршрут: София България-Сърбия-Хърватска-Словения-Италия

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус

Хранене: BB

Цена от: 375 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

 РОМАНТИКА и КРАСОТА

Дата : 03.05.19г.-06.05.2019г.

1. Ден. Отпътуване от гр. Перник рано сутринта . Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб - столицата на Хърватска. Докато е бил в границите на Австро – Унгарската империя градът е носел името Аграм. Още по време на неолита има днни за неговото съществуване. По време на Римската империя градът се е наричал Андаутония . С днешното си име е известен от 1094 г . Разположен е по склоновете на планина Медведница и по двата бряга на  река Сава. След пристигане в Загреб ще имаме  възможност  за разглеждане на града . Ще се разходим по улица Ткалчичева, ще разглудаме Катедралата и  Горни град. Настаняване в хотел. Свободно време .Вечеря.Нощувка.

2. Ден . Закуска и отпътуване за Италия. Около обяд пристигане във Верона. Разглеждане на града – посещение на Арена ди Верона / един от най-запазените амфитеатри в Европа, площад „ Бра „ – най-големия във Верона, Къщата на Жулиета, площад „ Деле Ербе „.

След разглеждане на Верона отпътуване за Падуа.Там ще посетим базиликата „ Сан Антонио”, площад  „Прато Де ла Веле „, базиликата „ Санта Джустина „ Привачер отпътуване за Лидо Ди Езоло – курортен град намиращ се на Адриатическо море срещу Венеция .

Настаняване в хотел. Нощувка.

3 .Ден. Закуска и отпътуване за Венеция от Пунто Сабиони – мястото от което се качваме за кораб който ще ни отведе във Венеция.

Туристическа програма във Венеция , най - уникалния град в Европа със своите безбройни малки острови, свързана с континента с 400 моста - разглеждане на площада Сан Марко - сърцето на Венеция, Базиликата построена Сан Марко преди повече от 1000 години, часовниковата кула с лъва на Сан Марко, моста на Въздишките най-романтичното място на днешна Венеция - запознаване с неговата изненадваща история, двореца на Дожите, Канале Гранде - основната водна артерия на града, започва от площад Рома и стига до Залива Сан Марко. Общата му дължина е 4 километра и е най-голямата атракция на Венеция по Канале Гранде са разположени великолепни дворци, в които са живяли най-влиятелните благородници и търговци на града.Моста Риалто - най-красивият венециански мост, разположен в сърцето на града.
След хубаво и обстойно разглеждане на града прибиране обратно в хотела. Нощувка 
4. Ден. Закуска и отпътуване от Италия посока България .

5. Ден .Пристигане в България рано сутринта.

Цена на екскурзията :  375 ,00лв.
Цената включва :

* цената включва 4дни / 3 нощувки със закуски и 1 вечеря :
* 1 нощувка със закускя и вечеря в Загреб , 2 нощувки със закуски в района на Венеция - Лидо ди Йезоло
* транспорт с лицензиран туристически автобус, аудио-видео система, климатик

* пътни и магистрални такси и билети

* екскурзовод по време на пътуването и престоя
* туристическа програма в Загреб, Верона, Падуа, Венеция.

Цената  НЕ включва :
* билет за кораб до Венеция 25 евро  / Задължително /

* входове на туристическите обекти, които ще посетим – около 50.евро
Отстъпки:

* Медицинска застраховка " Помощ при пътуване " за лица до 65 г. - 8,00лв , за лица над 65г. - 12,00лв.

* Дете от 2 г. до 12 г., настанено в стая с родителите си, заплаща 230 лв.

Доплащания::

-          Доплащане за единична стая 120 лв.

Внимание :

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията  : 40

Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия /те родител / и – оригинал и копие,
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма

Срок за уведомяване при недостиг на броя на туристите - 7 дни преди датата на отпътуване .

„ Бояна тур „ има сключени Договори с транспортна фирма :  ЕТ  „ Кирил Христов – ЕДИ „ – гр. Дупница  .„ Бояна тур „  има сключена застраховка „ Отговорност на туроператора  „ с Виктория „ АД – Дженерали

Туриста има възможността за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

Резервацията се счита за направена при внасяне на депозит от страна на потребителя 30 % от пакетната цена на екскурзията. Внесеното капаро маже да бъде направено директно в офиса на Бояна тур или в банковата сметка на фирмата.

Забележка : Туроператора има право да прави промяна по отношение на реда на  изпълнение на програмата !

Туроператор БОЯНА ТУР  ЕООД е застрахован по смисъла чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания Дженерали , гр. Перник , ул. „ Черешово топче „  № 10, със застрахователна полица №  1329180440000064/ валидна до 03.09.2019 г.

Удостоверение за Туроператор и Турагент № PKK-01-5933

АДРЕС: гр. Перник , ул.” Петко Каравелов „ № 2

Телефони: 076/602261, 0896 884925,0894411134,0892411135; email: boyanatour_pernik@abv.bg