Почивка Бабин зуб-Сърбия

Ски-пакети на Бабин Зуб-2021г./2022г.-Вила Бояна
Маршрут: България-Сърбия

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Собствен Транспорт

Хранене: BB

Цена от: 105 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

Сърбия е една от любимите дестинации на българските туристи, както за едно приятно изкарване с вкусна храна, жива музика и веселба, така и с развитието на ски–туризма в последните години.

За любителите на ски спорта и сноуборда, на едно съвсем близко разстояние до България се намира ски-курорта Бабин Зуб. Изцяло построеният нов ски-курорт предлага на своите туристи нови съоръжения и различни видове настаняване в близост. Цените са значително по-ниски, а отстоянието от България-София  е 150 км. Паркирането до лифтовете е  безплатно, а ски-картите на половината от цената на картите в България.  На няколко километра се намират вили, къщи за гости и хижи за настаняване за туристите на изключително прилични цени.  Бабин Зуб се намира в западният дял на Стара планина на 1700м. н.в., а ски-пистите започват в подножието му. Общата им дължина е над 13км., има писти за начинаещи, за напреднали и за професионалисти.  Бабин Зуб е покрит със сняг поне 5 месеца в годината, а когато няма естествен се използват машини за изкуствен сняг. Достигането до Бабин Зуб може де стане от две места през ГКПП Калотина или ГКПП Връшка чука при Видин.

За своите туристи, любители на зимните спортове „Бояна тур“ предлага вила Бояна, където в уютна обстановка  можете да изкарате Вашата ски-ваканция.

Вила Бояна се намира в с. Иново само на 20 км. от ски-пистите на Бабин Зуб. Вилата предлага на своите туристи модерни условия, чистота и спокойствие, l u ще се чувствате като у дома си .

Вила Бояна разполага с три стаи от които 1 двойна стая и 2 тройни. И трите стаи са със собствен санитарен възел, парно отопление, телевизори, WF. Във всяка стая има гардероб, закачалки в гардероба, закачалка на стена, допълнителни олекотени завивки, допълнителни радятори за отопление във всяка стая, нощни шкафчета, нощни лампи, стъклени масички, кърпи за баня малки и големи, сешоар, чехли, сапуни, шампоани, четка за дрехи, обувалка, автомат за паста за зъби, органайзер с шивашки принадлежности, гребен, лустро за обувки,За настанените туристи има и безплатен паркинг. На разположение на туристите е и малък ресторант отговарящ на бройката за настаняване. Ресторантът е напълно оборудван за да се ползва от гостите за приготвяне на храна срещу допълнително заплащане. В услага на туристите са на разполжение хладилник, печка с  фурна, чинии, вилици, лъжици, ножове, чаши за безалкохолно,чаши за ракия, чаши за вино, чаши за кафе, кафеварка, салфетки. В него се сервира  закуската на туристите. Сутрин тук ще хапнете най различни домашно приготвени вкусутии, кафе, чай, прясно или кисело домашно мляко, домашно сирене, кашкавал, яйца, колбас.

Ресторантът на вила Бояна е на разположение на туристите, които могат да го използват и за приготвяне на собствена храна /обяд или вечеря/ срещу заплащане от 10 евро на ден .
Вила Бояна цени за настаняване ски сезон 2021/2022г.

Период на настаняване

Пакет за три дни

Пакет за пет дни

Пакет за седем дни

01.11.21г.-29.12.21г

109лв./55евро

175лв./90евро

245лв/125евро

02.01.22г.-31.03.21г.

127лв./65евро

197лв-/100евро

265лв./135евро

01.03.22г.-30.04.21г.

117лв./60евро

185лв./95евро

255лв/130евро

  Цената е на човек и  включва : съответният брой нощувка със закуска, курортна такса .

  Намаления и отстъпки :настаняван на деца до 11,99 г. с двама възрастни в стая – безплатно !

 Вила Бояна се намира близо до Етно Конак Анджела.Тук по желание можете да обядвате или вечеряте! Всеки петък и събота има жива музика !

  ОБЕКТЪТ РАБОТИ ЦЕЛОГОДИШНО.
 По желание на туристите можем да изготвим пакет нощувка, закуска, вечеря !

За да разнообразите Вашият престой, можете да посетите: гр. Ниш-75км.,гр. Княжевац-35км.,гр.Зайчар-65км.