Почивка Бабин зуб-Сърбия

Почивка на планина в Сърбия
Маршрут: България-Сърбия

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Транспорт: Собствен Транспорт

Хранене: BB

Цена от: 26 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

 

Красиво място е планината за почивка, чист въздух, зеленина, свобода .Сгушено в подножието на Стара планина е с. Врътовац с една прекрасна гледка към Бабин зуб, който се намира на територията на Република Сърбия!  Тук можете да почивате на спокойствие със семейството и приятелите си !

Можете да направите своя духовен масаж. В планината времето е спряло и релакса е пълен !

Истинските любители на планината могат да се възползват от разходки по еко пътеките, могат да се изкачат до в. Мургаш, могат да правят пикници сред природата.

За тези, които искат да обиколят региона могат да го направят, като посетят Ниш, Княжевац, Зайчар.

Ние от Етно Къща Анджела можем да ви направим интересна индивидуална програма за да можете да уплътните времето си пълноценно!

Всичко това, като съчетание заедно и с вкусната домашна кухня, Вашият престой ще бъде незабравим !

Едно прекрасно място за отсядане е Етно Конак Анджела. Етно Конак Анджела се намира в с. Врътовац на 17 км. от ски-пистите на Бабин Зуб. Етно Конак Анджела разполага със собствен ресторант. Ресторантът е направен в етно стил и предлага на своите гости вкусни домашно приготвени сръбски ястия. Етно Конак Анджела разполага и със стаи за настаняване, разположени както следва : 2 двойни, 2 тройни и 2 четворни стаи. Четворните стаи са изключително удобни за настаняване на семейства с по 2 деца .Етно стилът е запазен и при аранжирането на стаите .

Всички стаи са със собствен санитарен възел, безплатен WF на територията и на стаите и  на кафаната . Има локално парно отопление. Разполага с външни маси, малък басейн, люлки. В двора има голям паркинг-безплатен. И огромен двор за отдих през лятото .

Ресторанта е на нивото на помещенията за настаняване и това е най-голямото удобство за туристите . Тук можете да се насладите на вкусната сръбска кухня и на деликатеси, които са характерни за региона .

Период на настаняване

Цени през седмицата

Цени

петък и събота

30.04.21г.-31.05.21г.

14 евро / 28 лв.

16 евро / 32  лв.

31.05.21г.-15.09.21г.

13 евро / 26 лв.

15 евро / 30 лв.

15.09.21г.-01.11.21г.

15 евро / 30 лв.

17 евро / 34 лв.

 Пакетната цена е за един човек, за съответният период и брой нощувки!

 Цената включва :

Съответният брой нощувки със закуски

Туристическа такса

Паркинг

Интернет