Септемврийси празници 2019

Солун-Метеора-21.09.19г.-180,00лв.
Маршрут: : СОФИЯ-СОЛУН-ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА-МЕТЕОРА-СОФИЯ

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
21.09.2019 г.,   

Хранене: BB

Цена от: 180 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

 

Солун - Паралия Катерини - Метеора

Гърция е истински рай за туристите - страна с развита туристическа инфраструктура, богата история, мек климат и възхитителна природа, живописни пейзажи, кристално чисти морета, зелени планини и прекрасни плажове.

Бояна тур ” Ви кани да се насладите на безгрижна екскурзия  в Гърция, една от най-интересните и гостоприемни страни в света.

Има поне 16 причини, които поставят плажовете на Пиерия ненадминати . Това са : дължината на морския бряг, златни плажове, чисто море, уникална комбинация от морски и планински пейзажи, комбинация от спокойствие и социален живот, разнообразия на флора и фауна, богата хотелска база, уникално разнообразие от ястия и развлечения, различни магазини .

Паралия Катерини се намира на 8 км. от града Катерини. Красивият златист пясъчен плаж го прави притегателен център за много посетители. Многото и разнообразни хотели, таверни и магазини го правят  един от най-желаните близки курорти до България !

Програма на екскурзията :

1 Ден. Отпътуване от София, посока  Перник, Радомир и продължаване по маршрут : Благоевград, Кулата, Промахонас, Солун, Паралия Катерини. Пристигане в Солун около обяд. Туристическа програма в Солун: Крайбрежният Булевард Нике, Бялата Кула, Паметника на Александър Македонски, Крепостните стени на града, Църквата Св.Димитър-Солунският Чудотворец и Покровител на града. Свободно време. Отпътуване за курортното селище Паралия Катерини, разположено на брега на Егейско море. Настаняване в хотел. Свободно време.Нощувка в Паралия Катерини.
2 ден:
Паралия Катерини–Метеора–Паралия Катерини
Закуска.
Еднодневен тур до изключителния природен феномен Метеора. Кратка спирка в работилница за изписване на Византийски икони и сувенири. Разглеждане на манастири в Метеора Мегало Метеоро.Вечерта  завръщане към Паралия Катерини през долината Темпи. Посещение на чудотворните извори на Афродита и параклиса Св.Параскева, разположени в скалите на митичния Олимп. Свободно време или по желание посещение на таверна. Нощувка в Паралия Катерини.
3 ден:

Закуска..След сутрешна разходка в Паралия Катерини, около обяд отпътуване за България. Пристигане  – вечерта.
Цена:
180 лв. – на човек в двойна или тройна стая
Включва:
• Транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3*
• Екскурзоводско обслужване и водач

* екскурзия до Метеора
• Мед.застраховка за 2000 евро

Не включва:
• Входни такси за посещаваните обекти – около 3 евро;
• Куверт за вечер в Гръцка таверна – 25 Евро;
Допълнителна информация:
• Срок и начин на плащане: Депозит – 30 % от пакетната цена; Доплащане – до 10 дни преди пътуването.
• Необходими документи: Лична карта или международен паспорт;

• Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма
• Минимален брой за осъществяване на пътуването – 45 туриста
• Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване
• Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
• Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на дговора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
• „ Бояна тур „ ЕООД , притежава Удостоверение за туроператорска дейност № РКК-01-5933 /15.08.2008 г. и Застраховка Отговорност на Туроператора  в ЗAД "Дженерали"