Великден 2019

Великден в Етно къща Анджела и Вила Бояна Стара планина Сърбия!
Маршрут: България-Калотина–Сърбия-Пирот

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Собствен Транспорт

Хранене: HB

Цена от: 210 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

Великден  в  Етно Къща Анджела и Вила Бояна Стара планина Сърбия!

Сърбия ще ви посрещне с  едни незабравими вечери с много музика, песни и танци гарнирани с прекрасни храни  и отбрани напитки !

Дата за провеждане на екскурзията : 27.04.19г./29.04.19г.-Великден

Две  нощувки със закуски и 2 празнични  вечери с богато меню, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци……….

Дата за провеждане на екскурзията :

Програма :

1. Ден . Тръгване по маршрут : България-Сърбия-Пирот. Пристигане в град Пирот около обяд .  Разходка, свободно време за обяд и пазар. След престоя в Пирот отпътуване посока „ Етно село – Стара планина“ . Комплексът се намира в с. Кална в подножието на планината. Обкръжен от природна красота, комплексът създава уют и топлина на гостите. Тук можете да опитате автентична домашна кухня и да усетите духът на планината. На територията на комплекса работят ресторант, кафе-бар и многофункционална спортна площадка. Ресторантът разполага с 120 места. Целият комплекс е построен от природни материали-дърво, тухла и камък. Тук може да пробвате домашна пита, домашно кисело мляко, качамак, белмуж, сушеница, просеник от царевично брашно, свинско и агнешко печено, домашни сладки  и сокове от качествени плодове домашно ракия, сърми и пълнени чушки.

Етно село Стара планина разполага с двойни, тройни, четворни и петорни стаи, всички със собствен санитарен възел. Всички стаи са с централно парно отопление. Настаняване в комплекса. Почивка и свободно време. Вечерта вечеря в ресторанта на хотела.

3. Ден. Почивка и разходки сред природата на Стара Планина . Посещение на един от манастирите в региона за великденската пасха!

2 .  Ден:  Закуска. По желание на туристите, може да се предложи и обяд, срещу допълнително заплащане. Отпътуване към България след обяд . Пристигане в към 18.00ч.

Дата за провеждане на екскурзията :

 ЦЕНА : 210,00лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :

-  2  нощувки в Етно село Стара планина
-  2  закуски
-  2  вечери с не ограничено количество алкохол и жива музика
-  транспорт с автобус

-  застраховка
-  магистрални такси и билети

Цената не включва : Обяд

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията  : 40

Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия /те родител / и – оригинал и копие,
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма

Срок за уведомяване при недостиг на броя на туристите - 7 дни преди датата на отпътуване .

Туриста има възможността за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

Резервацията се счита за направена при внасяне на депозит от страна на потребителя 30 % от пакетната цена на екскурзията. Внесеното капаро маже да бъде направено директно в офиса на Бояна тур или в банковата сметка на фирмата.

Забележка : Туроператора има право да прави промяна по отношение на реда на  изпълнение на програмата 

Туроператор БОЯНА ТУР  ЕООД е застрахован по смисъла чл. 97 на Закона за Туризма в застрахователна компания  / Дженерали , гр. Перник , ул. „ Черешово топче „  № 10, със застрахователна полица №  1329180440000064/ изд. на 21.08.18г. вал.03.09.2019 г.

Удостоверение за Туроператор и Турагент № PKK-01-5933

АДРЕС: гр. Перник , ул.” Петко Каравелов „ № 2

Телефони: 076/602261, 0896 884925,0894411134,0892411135; email: boyanatour_pernik@abv.bg