Великден 2020

Великден в Етно къща Анджела и Вила Бояна Стара планина Сърбия!
Маршрут: България-Калотина–Сърбия-Пирот

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
18.04.2020 г.,   

Хранене: HB

Цена от: 220 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

Великден  в  Етно Къща Анджела и Вила Бояна Стара планина Сърбия!

Сърбия ще ви посрещне с  едни незабравими вечери с много музика, песни и танци гарнирани с прекрасни храни  и отбрани напитки !

Дата за провеждане на екскурзията : 18.04.20г./20.04.20г.-Великден

Две  нощувки със закуски и 2 празнични  вечери с богато меню, един великденски обяд, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци……….

Програма :

1. Ден . Маршрут : България-Сърбия. Пристигане в с.Иново и с. Врътовац. Настаняване.  Вила  Бояна се намира  в с.Иново в подножието на планината. Обкръжена от природна красота, вилата създава уют и топлина на гостите. Етно Конок Анджела се намира в с. Врътовац .Тук можете да опитате автентична домашна кухня и да усетите духът на планината. На територията на комплекса работи  ресторант. Ресторантът разполага с  50 места. Може да пробвате домашна пита, домашно кисело мляко, качамак, белмуж, сушеница, просеник от царевично брашно, свинско и агнешко печено, домашни сладки  и сокове от качествени плодове домашно ракия, сърми и пълнени чушки.

Двете места за настаняване разполагат с двойни, тройни, четворни  стаи, всички със собствен санитарен възел. Всички стаи са с централно парно отопление. Настаняване . Почивка и свободно време. Вечерта вечеря в ресторанта на Етно Конак Анджела.

 

2. Ден. Закуска, великденски обяд  Почивка и разходки сред природата на Стара Планина . По желание можете да посетите един от манастирите в региона за великденската пасха!Векерта вечеря, ммузика .....

3 .  Ден:  Закуска. По желание на туристите, може да се предложи и обяд, срещу допълнително заплащане.

 ЦЕНА : 220,00лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :

-  2  нощувки в Етно Конак Анджела и Вила Бояна
-  2  закуски
-  2  вечери, едната с не ограничено количество алкохол и жива музика

- 1 великденски обяд

- транспорт

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията  : 40

Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия /те родител / и – оригинал и копие,
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма

Срок за уведомяване при недостиг на броя на туристите - 7 дни преди датата на отпътуване .

Туриста има възможността за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

Резервацията се счита за направена при внасяне на депозит от страна на потребителя 30 % от пакетната цена на екскурзията. Внесеното капаро маже да бъде направено директно в офиса на Бояна тур или в банковата сметка на фирмата.

Забележка : Туроператора има право да прави промяна по отношение на реда на  изпълнение на програмата 

Туроператор БОЯНА ТУР  ЕООД е застрахован по смисъла чл. 97 на Закона за Туризма в застрахователна компания  / Дженерали , гр. Перник , ул. „ Черешово топче „  № 10, със застрахователна полица №  1329190440000013/ изд. на 03.09.19г. вал.02.09.2020г.

Удостоверение за Туроператор и Турагент № PKK-01-5933

АДРЕС: гр. Перник , ул.” Петко Каравелов „ № 2

Телефони: 076/602261, 0896 884925,0894411134,0892411135; email: boyanatour_pernik@abv.bg