Коледа 2021

Предколедна екскурзия до Драма-Коледният град на Гърция
Маршрут: Перник-Радомир-Благоевград-Банско-Гоце Делчев-Драма

Продължителност: 1 ден

Транспорт: Автобус

Цена от: 37 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

Знаете ли коя е коледната столица на Гърция? Едва ли бихте се досетили, че централната част на град Драма всяка година се превръща във вълшебно място, което те кара да се потопиш в приказната атмосфера и да се срещнеш с Дядо Коледа, джуджетата и бързите елени без да пътуваш чак до далечна Лапландия.

В продължение на повече от месец, всеки който би искал да се потопи в коледното вълшебство, трябва да се озове в центъра или по-точно в градската градина и

площад Свобода. Тук мечтата на вече порасналите деца, които искат да се докоснат до света на вълшебния старец отново, става реалност.

Белобрадият старец е любезният домакин тук. Може да минеш през неговата работилница за подаръци. Ако пък си му написал писмо с желания, отскочи до пощата, за да го пуснеш. Дядо Коледа те отвежда в един приказен свят, изпълнен с множеството облени с коледна украса дървени къщички, бляскава въртележка, коледно влакче и препълнена ледена пързалка. Изкушен си от безбройното количество лакомства, които са буквално на всякъде. Ако ти стане студено, може да

изпиеш чаша греяно вино или салепи. Не се отказвай и от традиционните гръцки коледни сладки – курабии и меломакарона.
Бояна тур предлага да се насладите на всичкото това с една прекрасна еднодневна екскурзия !
Струва си да посетиш Града на сънищата .

Програма :

Дати за провеждане на екскурзията:

07.12.19г.

13.12.19г.

Отпътуване 7.00 ч. по маршрут : Перник, Радомир, Дупница, Благоевград, Банско Гоце Делчев, ГПП Илинден – Ексохи, Драма / Гърция /.

Кратка  почивка в гр. Банско, където ще можете да се насладите на сутрешното си кафе в подножието на Пирин . Престой около един час след което отпътуване посока Гоце Делчев и преминаване на ГПП Илинден – Ексохи.

Пристигане в град Драма. Драма е оживен град с дълга и богата история. Построен е буквално върху вода. Бистрите извори на река Агиа Варвара образуват невероятен парк в сърцето на Драма, който е един от 60-те най-добри природни паркове в Европа . Именно в този парк всяка година преди Коледа се изгражда Коледният град „ Онируполи „ – най-голямото Коледно събитие в Гърция . Построяват се малки кукленски къщички, които представляват домовете на герои от приказките. Всичко блести и свети с най различни светлини с една невероятна коледна украса .   Свободно време за разглеждане на Коледната градче  „ Онируполи „ –  покупки, разходки в Града на сънищата . Отпътуване за България в 18.00ч.

Цена на екскурзията : 37,00лв.

Цената включва :

• транспорт с комфортен автобус

• посещение на гр. Банско
• посещение на гр.Драма
• екскурзоводско обслужване
• застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"
Цената не включва:
• разходи от личен характер;

Допълнителна информация:

Срок и начин на плащане: 30% от цената при записване, останалата сума се заплаща не по-късно от 14 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи: Лична карта или международен паспорт;  За деца до 18 г.: международен паспорт или лична карта, ако имат такава; нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия / те родител / и – оригинал и копие, Копие от акта за раждане, Копие от страницата със снимката в паспорта

Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма

Минимален брой за осъществяване на пътуването- 40 туриста

Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при не осъществяване на екскурзиятa.

БОЯНА ТУР  ЕООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност РКК 1-5933/15.08.2007г. и Застраховка Отговорност на Туроператора № 1329190440000013  от дата 03.09.2019г . в ЗК Дженерали .