Майски празници 2022

Свети Валентин-Сърбия-Етно Конак Анджела 2020
Маршрут: България-Сърбия

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Транспорт: Автобус

Хранене: AI

Цена от: 125 лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
ПРИНТИРАЙ
Описание

 

Сърбия ще ви предложи една незабравима вечер с много музика, песни и танци гарнирана с прекрасна храна  и отбрани напитки !

Дата за провеждане на екскурзията :

15.02.2020г.

Една нощувка със закуска и празнична вечеря с богато меню, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци……….

Дата за провеждане на екскурзията :

Програма :

1. Ден . Тръгване от Радомир 9,00 ч. Перник 9,30ч . по маршрут :Радомир-Перник-София–Калотина– Пирот. Пристигане в град Пирот около обяд .  Разходка, свободно време за обяд и пазар. След престоя в Пирот отпътуване посока с.Иново и с. Въртовац. Вила  Бояна се намира  в с.Иново в подножието на планината. Обкръжена от природна красота, вилата създава уют и топлина на гостите. Етно Конак Анджела се намира в с. Врътовац .Тук можете да опитате автентична домашна кухня и да усетите духът на планината. На територията на комплекса работят ресторант, кафе-бар и многофункционална спортна площадка. Ресторантът разполага с  70 места. Тук може да пробвате домашна пита, домашно кисело мляко, качамак, белмуж, сушеница, просеник от царевично брашно, свинско и агнешко печено, домашни сладки  и сокове от качествени плодове домашно ракия, сърми и пълнени чушки.

Двете места за настаняване разполагат с двойни, тройни, четворни  стаи, всички със собствен санитарен възел. Всички стаи са с централно парно отопление. Настаняване . Почивка и свободно време. Вечерта вечеря в ресторанта на Етно Конак Анджела.

2 .  Ден:  Закуска. По желание на туристите, може да се предложи и обяд, срещу допълнително заплащане. Отпътуване към България след обяд . Пристигане в към 18.00ч.

 ЦЕНА : 125,00лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :

-  1 нощувка във Вила Баяна и Етно Конак Анджела
-  1 закуска
-  1 гала вечеря с не ограничено количество алкохол и жива музика
-  транспорт с автобус

-  застраховка
-  магистрални такси и билети

Цената не включва : Обяд

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията  : 25

Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия /те родител / и – оригинал и копие,
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма

Срок за уведомяване при недостиг на броя на туристите - 7 дни преди датата на отпътуване .

Туриста има възможността за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

Резервацията се счита за направена при внасяне на депозит от страна на потребителя 30 % от пакетната цена на екскурзията. Внесеното капаро маже да бъде направено директно в офиса на Бояна тур или в банковата сметка на фирмата.

Забележка : Туроператора има право да прави промяна по отношение на реда на  изпълнение на програмата ! 

Туроператор БОЯНА ТУР  ЕООД е застрахован по смисъла чл. 97 на Закона за Туризма в застрахователна компания Виктория / Дженерали , гр. Перник , ул. „ Черешово топче „  № 10, със застрахователна полица №  1329190440000013/ изд. на 21.08.19г. вал.03.09.2020 г.

Удостоверение за Туроператор и Турагент № PKK-01-5933

АДРЕС: гр. Перник , ул.” Петко Каравелов „ № 2

Телефони: 076/602261, 0896 884925,0894411134,0892411135; email: boyanatour_pernik@abv.bg

Екскурзията може да се съчетае с посещение на :

- Темски манастир

– Водопад БИГАР